Malene Maria Bøggild den 06-07-2018
    Kære børn, unge, forældre og medarbejdere på Korup Skole.

Efter sommerferien sker der en masse nye spændende ting i fritiden - og vi vil gerne i vedhæftede folder fortælle om de muligheder, der er i Ungdomscenter Højstrup, som ligger tættest på jeres skole og boligområde.

Ungdomscenter Højstrup åbner efter sommerferien mandag d. 13.8 og  har åbent mandag, tirsdag og onsdag kl. 14-21.45. I den første uge (uge 33) vil vi komme på skolen, når 5. årgang har fri fra skole, og cykle sammen med jer til ungdomscentret.

I folderen er der praktiske informationer, og I kan læse om de mange aktiviteter, som man kan gå til i centret - I kan overveje, hvad I gerne fast vil gå til og allerede nu tilmelde jer holdene på ungdomsskolens hjemmeside ungodense.dk under Ungdomscenter Højstrup.

Udover de aktiviteter, der kræver tilmelding, vil der være daglige aktiviteter i centret, som man kan deltage i.

Det er netop besluttet, at der etableres lokale ungdomscenteraktiviteter i Korup (samt 9 andre steder i Odense) i det kommende skoleår for 5. og 6. årgang i løbet af efteråret. I vil høre nærmere.

Pædagogstuderende og unge fra ungdomscentret har lavet en lille Peptalk til jer - se vedhæftede link.

Rigitig god sommer til jer alle - vi ses!
    Ungdomscenter Højstrup

Bilag:
    Simon Hempel-Jørgensen den 28-06-2018
    Hermed skoleårets sidste nyhedsbrev fra skolebestyrelsen og skoleledelsen!
    Jannie Weismann den 07-05-2018
    Nyt fra Gitte Schroll Andersen, familiebehandler.

Film om fleksibel skolestart

TV Korup