• Korup Skole

KORUP SKOLE   ::   6375 1200   ::   korup-skole.buf@odense.dk

Korup skole fyldte 60 år!

Tirsdag d. 15. december markerede vi at skolen blev 60 år gammel.

Det markerede vi ved en fælles samling, hvor elever fra alle årgange fik lov at vise frem, hvordan de havde arbejdet med "Korup skole for 60 år siden". Alle årgange præsenterede fantastiske produkter! Ovenfor kan du se overbygningsklasserne fra heldagsafdelingens bud på "Gymnastik i 1955", og skulle du have lyst til at se mere, kan du KLIKKE HER for at komme til en mappe med alle de digitale produkter.

René Husted den 11-02-2016
    9. ÅRGANG PÅ FYNSVÆRKET

Kære elever og forældre,
    Fredag d. 12. februar har sciencelærerne (Jeanette og René) arrangeret at hele årgangen skal på ekskursion på Fynsværket. Dette sker som led i et forløb, hvor vi dels har arbejdet med fremtidens energiformer og skal til at arbejde med energi og energiomsætning efter vinterferien.

På Fynsværket bliver vi vist rundt i to hold, og vi skal rundt på HELE kraftvarmeværket.
    Vi vil bede jer huske praktisk tøj (der er koldt og man kan blive beskidt) og fodtøj (vi kommer til at gå meget - både inde og ude).

Vi tager bussen fra skolen kl. ca. 9.02 og er tilbage ca. 13.30.

Når vi kommer tilbage til skolen hjælper vi lige 7. og 8. årgang med at rydde op på vores udearealer (især på gangstien til/fra fakta/MENY), hvorefter eleverne får fri kl. 13.45.

Vi glæder os til turen og ønsker rigtig god vinterferie!

/Jeanette og René
    Søren Reimer den 08-02-2016
    Til personale og forældre på Korup Skole.

Der er muligvis konstateret lussingesyge på Korup skole.
    Se vedhæftet link om, hvordan I skal forholde Jer tll dette, især under graviditet.

Kurt Schandorph den 13-01-2016
    Kære forældre.
    Klik på "Nyt fra..." hvis I vil se udtalelsen fra Korup Skoles bestyrelse, personale og ledelse vedr. den aktuelle høring om omprioritering på Børn- ug Ungeforvaltningens område.
    Kurt

HAR DU HENTET DEN NYOPDATEREDE FORÆLDREINTRA-APP?

Der er igen nyt på App-fronten!
Leverandøren af SkoleIntra har lanceret en nyopdateret App til ForældreIntra. Efter en introduktionsfase hen over foråret, er der nu lavet nye opdateringer af App'en. Det skulle gerne betyde mange fejlrettelser (på baggrund af feedback fra brugerne). Det layout man møder i App'en, er en forløber for det design der også bliver grundstammen i det kommende (gennemgribende) nye design af forældreintra, der er under opsejling (mere information så snart vi ved mere!)

Du kan se mere i videoen herunder:

Du kan læse meget mere om både App og mobilside på dette link:

QUICKLINKS
Den hurtige vej til de vigtigste nyheder på skolens hjemmeside.

Gå direkte til Korup skoles facebookside - Klik på billedet ovenfor

Ingen aktuelle nyheder