• Korup Skole

KORUP SKOLE   ::   6375 1200   ::   [email protected]

Søren Reimer den 11-09-2016
    Kære forældre

Hermed datoer for åbent hus (se bilag), som vi fortalte om til forældremøderne. Tidsrummet er fra kl. 07.50 til kl. 10.00. Vi mødes i C1 (centralrummet v/ 0.1. og 2 årgang)
    Dagsordenen for mødet:
    1. kl. 08.00 -  kl. 08.10 - morgensang
    2. kl. 08.15 - kl. 09.15 - oplæg om skolen og de pædagogsike tanker som ligger bag. Der vil være mulighed for alle slags spørgsmål under oplægget. Oplægget finder sted i personalerummet v/administrationsgangen
    3. kl. 09.15 - 10.00 rundvisning på skolen, hvor I får mulighed for at se børnenes dagligdag.

Tilmelding til Søren via intra/mail.
    Vi glæder os til at se Jer

Pia og Søren

(vær opmærksom på vi har rykket et af arrangementerne fra uge 39 til uge 40 i forhold til tidligere udsendt kalender)

Pia Brøndsted Jacobsen den 26-08-2016
    Klik her for at se forældreinfo (kommer i slutning af hver måned - December2016).
    Har fået en henvendelse ift problemer med linket derfor lægges også ud som pdf fil herunder.
    Pia Brøndsted Jacobsen den 23-02-2017
    Se referat fra skolebestyrelsesmøde
    Pia Brøndsted Jacobsen den 25-01-2017
    Ny skoleleder på Korup Skole

Som I nok ved, har vi henover de seneste par måneder søgt efter en ny skoleleder til Korup Skole. Vi har derfor haft en ansættelsesproces, hvor repræsentanter fra medarbejdere, bestyrelse og ledelsen sammen med undertegnede har drøftet profil for ny skoleleder og afholdt ansættelsessamtaler over to gange med de potentielle kandidater. Blandt det yderst kompetente ansøgerfelt har et enigt ansættelsesudvalgt valgt Simon Hempel-Jørgensen.

Simon er 44 år og kommer fra en stilling som skoleleder i Middelfart Kommune, og inden da har han bl.a. været ansat på Center for Undervisningsmidler ved UCL. Med valget af Simon som ny skoleleder får vi en skoleleder, der sætter børn og læring i fokus, men samtidig også har et nuanceret blik på de mange forventninger, der er til en skole anno 2017. Jeg ved, at Simon glæder sig meget til at starte på Korup, og at han i samarbejde med jer alle kommer til at gøre en god skole endnu bedre – til glæde for børn, forældre, lokalområde og medarbejdere.

Simon tiltræder officielt 1. marts, og der vil også komme en mere officiel indsættelse af Simon i løbet af hans første tid på skolen.

Nikolaj Juul Jørgensen
    Skolechef

HAR DU HENTET DEN NYOPDATEREDE FORÆLDREINTRA-APP?

Der er igen nyt på App-fronten!
Leverandøren af SkoleIntra har lanceret en nyopdateret App til ForældreIntra. Efter en introduktionsfase hen over foråret, er der nu lavet nye opdateringer af App'en. Det skulle gerne betyde mange fejlrettelser (på baggrund af feedback fra brugerne). Det layout man møder i App'en, er en forløber for det design der også bliver grundstammen i det kommende (gennemgribende) nye design af forældreintra, der er under opsejling (mere information så snart vi ved mere!)

Du kan se mere i videoen herunder:

Du kan læse meget mere om både App og mobilside på dette link:

QUICKLINKS
Den hurtige vej til de vigtigste nyheder på skolens hjemmeside.

Ingen aktuelle nyheder