• Korup Skole

KORUP SKOLE   ::   6375 1200   ::   korup-skole.buf@odense.dk

Søren Reimer den 11-09-2016
    Kære forældre

Hermed datoer for åbent hus (se bilag), som vi fortalte om til forældremøderne. Tidsrummet er fra kl. 07.50 til kl. 10.00. Vi mødes i C1 (centralrummet v/ 0.1. og 2 årgang)
    Dagsordenen for mødet:
    1. kl. 08.00 -  kl. 08.10 - morgensang
    2. kl. 08.15 - kl. 09.15 - oplæg om skolen og de pædagogsike tanker som ligger bag. Der vil være mulighed for alle slags spørgsmål under oplægget. Oplægget finder sted i personalerummet v/administrationsgangen
    3. kl. 09.15 - 10.00 rundvisning på skolen, hvor I får mulighed for at se børnenes dagligdag.

Tilmelding til Søren via intra/mail.
    Vi glæder os til at se Jer

Pia og Søren

(vær opmærksom på vi har rykket et af arrangementerne fra uge 39 til uge 40 i forhold til tidligere udsendt kalender)

Pia Brøndsted Jacobsen den 26-08-2016
    Klik her for at se forældreinfo (kommer i slutning af hver måned).
    Har fået en henvendelse ift problemer med linket derfor lægges også ud som pdf fil herunder.
    Pia Brøndsted Jacobsen den 16-09-2016
    Referat af seneste skolebestyrelsesmøde
    Søren Reimer den 22-08-2016
    Kære forældre!
    Korup Kultur- & Idrætscenter (KKIC) tilbyder i samarbejde med Korup Skole eleverne mulighed for at købe skolemad alle tirsdage og fredage.
    Ordningen administreres via hjemmesiden www.skolemad.nu
    Vi vedhæfter en lille guide omkring oprettelse m.v.

Jørgen Mikkelsen

centerleder

HAR DU HENTET DEN NYOPDATEREDE FORÆLDREINTRA-APP?

Der er igen nyt på App-fronten!
Leverandøren af SkoleIntra har lanceret en nyopdateret App til ForældreIntra. Efter en introduktionsfase hen over foråret, er der nu lavet nye opdateringer af App'en. Det skulle gerne betyde mange fejlrettelser (på baggrund af feedback fra brugerne). Det layout man møder i App'en, er en forløber for det design der også bliver grundstammen i det kommende (gennemgribende) nye design af forældreintra, der er under opsejling (mere information så snart vi ved mere!)

Du kan se mere i videoen herunder:

Du kan læse meget mere om både App og mobilside på dette link:

QUICKLINKS
Den hurtige vej til de vigtigste nyheder på skolens hjemmeside.

Ingen aktuelle nyheder