• Korup Skole

KORUP SKOLE   ::   6375 1200   ::   korup-skole.buf@odense.dk

Korup skole fyldte 60 år!

Tirsdag d. 15. december markerede vi at skolen blev 60 år gammel.

Det markerede vi ved en fælles samling, hvor elever fra alle årgange fik lov at vise frem, hvordan de havde arbejdet med "Korup skole for 60 år siden". Alle årgange præsenterede fantastiske produkter! Ovenfor kan du se overbygningsklasserne fra heldagsafdelingens bud på "Gymnastik i 1955", og skulle du have lyst til at se mere, kan du KLIKKE HER for at komme til en mappe med alle de digitale produkter.

Pia Brøndsted Jacobsen den 23-06-2016
    Nyt fra SSP lokalbestyrelsen – juni 2016

Kære forældre og elever

I Korup og Ubberud er der tradition for at unge samles og mødes i deres fritid på tværs af alder, køn og interesser – også i skolernes sommerferie. Ofte er det udeområderne ved Ubberud Skole, Korup Skole, Korup Ungdomsklub og børnehavernes legepladser i Korup og Ejlstrup, der benyttes som samlingssteder.
    Vi håber, at alle vil være med til at sikre en sund og tryg ungekultur, der samtidig tager hensyn til alle, der færdes og bor i områderne.

Derfor beder vi alle forældre, der har unge, som benytter skolernes og klubbens områder, til at snakke med deres unge om god og hensynstagende opførsel. Samtidig opfordres forældre til at kigge forbi områderne (også i ferien), hvor de unge samles, og hjælpe med at skabe tryghed.

Med venlig hilsen
    Børneinstitutionen Korup, Ubberud Skole, Korup Skole, Korup Ungdomsklub, SSP-Odense

• Kurt Schandorph den 13-06-2016
    Skolebestyrelsesvalget.
    Kære forældre og personale på Korup Skole
    Med fredagen udløb også aftstemningen til skolebestyrelsesvalget.
    Med en stemmeprocent på 11,6% kan vi således nu hilse velkommen til flg. nye skolebestyrelsesmedlemmer fra 1. august 2016:
    Kenneth Pedersen (genvalg), Helle Kirk Steenhold (nyvalgt, repræs. Heldagsafdelingen)
    Charlotte Johansen (nyvalgt) og Jeanette Brigsted-Ruhe (nyvalgt)
    De 4 valgte danner sammen med
    Mikkel Kâhler Poulsen, Catja Kristiansen, Mette Smidt Hvergel, personale- og elevrepræsenter samt skolens ledelse den ny bestyrelse fra 1. august 2016.
    Alle ønskes velkommen til samarbejdet om Korup Skoles dagligdag og fortsatte udvikling.
    Kurt.

HAR DU HENTET DEN NYOPDATEREDE FORÆLDREINTRA-APP?

Der er igen nyt på App-fronten!
Leverandøren af SkoleIntra har lanceret en nyopdateret App til ForældreIntra. Efter en introduktionsfase hen over foråret, er der nu lavet nye opdateringer af App'en. Det skulle gerne betyde mange fejlrettelser (på baggrund af feedback fra brugerne). Det layout man møder i App'en, er en forløber for det design der også bliver grundstammen i det kommende (gennemgribende) nye design af forældreintra, der er under opsejling (mere information så snart vi ved mere!)

Du kan se mere i videoen herunder:

Du kan læse meget mere om både App og mobilside på dette link:

QUICKLINKS
Den hurtige vej til de vigtigste nyheder på skolens hjemmeside.

Gå direkte til Korup skoles facebookside - Klik på billedet ovenfor

Ingen aktuelle nyheder