• Korup Skole

KORUP SKOLE   ::   6375 1200   ::   korup-skole.buf@odense.dk

UGENS BILLEDE

Forfatterbesøg på 5.-6. årgang.
Esther Rützou besøgte mellemtrinnet d. 3. marts. Hun var bl.a. i dialog med eleverne om romanen "Rod i tiden", som alle havde læst og arbejdet med.

René Husted den 16-03-2015
    INFORMATION OM ODENSE KOMMUNES BØRNESORGGRUPPER

Står jeres familie i en situation, hvor I har oplevet tabet af et nært familiemedlem?
    I givet fald kan det være at Odense Kommunes tilbud om en børnesorggruppe kunne være en hjælpende håndsrækning til jer. I kan læse mere herom i det vedhæftede dokument, eller finde informationerne i pjæcen/dokumentetskolens hjemmeside.
    René Husted den 16-03-2015
    MEGET VIGTIG INFORMATION VEDR. LASERPENNE

Sikkerhedsstyrelsen ADVARER mod farlige laserpointere!

Laserpointere/Laserpenne er ikke egnede som legetøj. Flere danske børn har gennem det seneste år fået øjenskader efter leg med kraftige laserpointere. Sikkerhedsstyrelsen opfordrer derfor forældre til at være opmærksomme på, at børn ikke får fingre i kraftige laserpointere.

Som forældre kan du læse mere herom i det vedhæftede dokument.
    René Husted den 08-01-2015
    EKSTRAORDINÆRT TILBUD TIL BØRN OG FORÆLDRE I ODENSE KOMMUNE

Som noget helt nyt kan man nu få hjælp til børnenes trivsel i skoen, hvis man skulle stå i en situation, hvor tingene er gået i hårknude derhjemme. Familierådgivningen tilbyder følgende:

"Hvis jeres barn ikke trives i Dagplejen, Børnehuset eller i Skolen, er der ligeledes mulighed for at inddrage mig (familiebehandleren). Jeg deltager gerne i en dialog om, hvordan I som forældre, i samarbejde med jeres barns pædagoger og lærere, bedst muligt støtter op omkring de udfordringer I oplever jeres barn befinder sig i."

Skulle dette være sktuelt for dig/jer, kan du læse mere i den vedhæftede fil.

René Husted den 22-09-2014
    ÅRETS SKOLESKEMAER LIGGER LIGE HER:

TRYK HER FOR AT SE SKEMAERNE FOR SKOLEÅRET 2014-15

QUICKLINKS
Den hurtige vej til de vigtigste nyheder på skolens hjemmeside.
Ingen aktuelle nyheder