• Korup Skole

KORUP SKOLE   ::   6375 1200   ::   korup-skole.buf@odense.dk

UGENS BILLEDE

Stemningsbillede fra 6.B. Vi er på tur trods blæst og storm!

Altid en flok glade børn.

Pia Brøndsted Jacobsen den 27-01-2015
    Herunder link til prøveplan maj/juni 2015
    Kurt Schandorph den 23-01-2015

Kære alle
    Lærer, konstitueret afdelingsleder Søren Reimer overgår til fast ansættelse i den ledige afdelingslederstilling for Korup Skoles børnemiljø, 0. - 6. årgang i grundskolen, pr. 1. februar 2015.

Stort tillykke til Søren, der gennem sine år på skolen har været en betydende lærer i en lang række af udviklinger på det pædagogiske og organisatoriske felt og altid i flot samspil med kolleger, ledelse og bestyrelse.

Kurt

René Husted den 08-01-2015
    EKSTRAORDINÆRT TILBUD TIL BØRN OG FORÆLDRE I ODENSE KOMMUNE

Som noget helt nyt kan man nu få hjælp til børnenes trivsel i skoen, hvis man skulle stå i en situation, hvor tingene er gået i hårknude derhjemme. Familierådgivningen tilbyder følgende:

"Hvis jeres barn ikke trives i Dagplejen, Børnehuset eller i Skolen, er der ligeledes mulighed for at inddrage mig (familiebehandleren). Jeg deltager gerne i en dialog om, hvordan I som forældre, i samarbejde med jeres barns pædagoger og lærere, bedst muligt støtter op omkring de udfordringer I oplever jeres barn befinder sig i."

Skulle dette være sktuelt for dig/jer, kan du læse mere i den vedhæftede fil.

Kate Bou Rasmussen den 04-12-2014
    Kære forældre
    August 2014 trådte ændringer på vejledningsområdet i kraft. Det skete som led i Folkeskolereformen og Erhvervsuddannelsesreformen. Ændringerne betyder, at vejledningen skal differentieres, så kun elever med behov for en særlig vejledningsindsats tilbydes individuel vejledning. Derudover ændrer Erhvervsuddannelsesreformen adgangskravene for optagelse på en erhvervsuddannelse samt hele strukturen for erhvervsuddannelserne. I vedhæftet skriv kan I læse lidt om ændringerne på vejledningsområdet samt følge links til mere information om de forskellige ændringer.

Rigtig god læselyst!

Ungdommens Uddannelsesvejledning Od
    René Husted den 22-09-2014
    ÅRETS SKOLESKEMAER LIGGER LIGE HER:

TRYK HER FOR AT SE SKEMAERNE FOR SKOLEÅRET 2014-15

QUICKLINKS
Den hurtige vej til de vigtigste nyheder på skolens hjemmeside.
Ingen aktuelle nyheder
  • 03-02-2015