• Korup Skole

KORUP SKOLE   ::   6375 1200   ::   korup-skole.buf@odense.dk

UGENS BILLEDER

Der er mange, der gerne vil have deres billede af "det der sker lige nu" på Skolens hjemmeside. Derfor har vi nu lavet lidt skiftende stemningsbilleder fra livet på skolen. Der kommer flere til - efter vinterferien!

Nedenfor ses nu stemningsbilleder fra 4. klasses billedkunst, HImalayas fastelavnstøndepynt, 6. årgangs stormtur og OEs tur til Kobakken i Middelfart.

RIGTIG GOD VINTERFERIE DERUDE!

René Husted den 18-02-2015
    TILBUD TIL ALLE FORÆLDRE SKOLEN OG ELEVER I OVERBYGNINGEN

Foredrag: Når løsningen bliver selvskade 4. marts kl. 18.00-20.00

Foredraget giver et personligt og et fagligt perspektiv på selvskade
    Foredragsholderen fortæller sin personlige historie om selvskade - om at takle sygdomsforløbet, hverdagen, omgivelserne og om hvordan hun vandt kampen. LMS’ fagperson giver desuden et dybere indblik i, hvordan man kan forstå selvskade, og hvordan personer, der skader sig selv, kan hjælpes videre.

Der vil være mulighed for spørgsmål og diskussion.

Entré: 50 kr. til støtte for LMS’ arbejde
    Tid: 4. marts kl. 18.00-20.00
    Sted: Odense Centralbibliotek/Historiens Hus, Klosterbakken 2, 5000 Odense

Læs mere om foredraget og tilmed dig her eller på telefon 3536 4913

René Husted den 08-01-2015
    EKSTRAORDINÆRT TILBUD TIL BØRN OG FORÆLDRE I ODENSE KOMMUNE

Som noget helt nyt kan man nu få hjælp til børnenes trivsel i skoen, hvis man skulle stå i en situation, hvor tingene er gået i hårknude derhjemme. Familierådgivningen tilbyder følgende:

"Hvis jeres barn ikke trives i Dagplejen, Børnehuset eller i Skolen, er der ligeledes mulighed for at inddrage mig (familiebehandleren). Jeg deltager gerne i en dialog om, hvordan I som forældre, i samarbejde med jeres barns pædagoger og lærere, bedst muligt støtter op omkring de udfordringer I oplever jeres barn befinder sig i."

Skulle dette være sktuelt for dig/jer, kan du læse mere i den vedhæftede fil.

QUICKLINKS
Den hurtige vej til de vigtigste nyheder på skolens hjemmeside.
Ingen aktuelle nyheder