• Korup Skole

KORUP SKOLE   ::   6375 1200   ::   korup-skole.buf@odense.dk

Søren Reimer den 22-08-2016
    Kære forældre!
    Korup Kultur- & Idrætscenter (KKIC) tilbyder i samarbejde med Korup Skole eleverne mulighed for at købe skolemad alle tirsdage og fredage.
    Ordningen administreres via hjemmesiden www.skolemad.nu
    Vi vedhæfter en lille guide omkring oprettelse m.v.

Jørgen Mikkelsen

centerleder

Kurt Schandorph den 10-08-2016
    Kære forældre ved Korup Skole.

Velkommen tilbage til et nyt skoleår. Vi glæder os rigtig meget til at se alle skolens elever igen.
    Personalet - lærere, pædagoger og teknisk-administrative - har den sidste uges tid været i fuld gang med planlægning og klargøring af skoleåret.

På personalemøde i sidste uge har jeg meddelt, at jeg har besluttet at stoppe som skoleleder på Korup Skole med udgangen af september måned. Jeg har lidt ferie, der skal afvikles, så min sidste arbejdsdag på skolen er aftalt til fredag d. 2. september.
    Læs mere i bilaget.

HAR DU HENTET DEN NYOPDATEREDE FORÆLDREINTRA-APP?

Der er igen nyt på App-fronten!
Leverandøren af SkoleIntra har lanceret en nyopdateret App til ForældreIntra. Efter en introduktionsfase hen over foråret, er der nu lavet nye opdateringer af App'en. Det skulle gerne betyde mange fejlrettelser (på baggrund af feedback fra brugerne). Det layout man møder i App'en, er en forløber for det design der også bliver grundstammen i det kommende (gennemgribende) nye design af forældreintra, der er under opsejling (mere information så snart vi ved mere!)

Du kan se mere i videoen herunder:

Du kan læse meget mere om både App og mobilside på dette link:

QUICKLINKS
Den hurtige vej til de vigtigste nyheder på skolens hjemmeside.

Gå direkte til Korup skoles facebookside - Klik på billedet ovenfor

Ingen aktuelle nyheder