• Korup Skole

KORUP SKOLE   ::   6375 1200   ::   korup-skole.buf@odense.dk

Korup skole fyldte 60 år!

Tirsdag d. 15. december markerede vi at skolen blev 60 år gammel.

Det markerede vi ved en fælles samling, hvor elever fra alle årgange fik lov at vise frem, hvordan de havde arbejdet med "Korup skole for 60 år siden". Alle årgange præsenterede fantastiske produkter! Ovenfor kan du se overbygningsklasserne fra heldagsafdelingens bud på "Gymnastik i 1955", og skulle du have lyst til at se mere, kan du KLIKKE HER for at komme til en mappe med alle de digitale produkter.

Ingen aktuelle opslag

HAR DU HENTET DEN NYOPDATEREDE FORÆLDREINTRA-APP?

Der er igen nyt på App-fronten!
Leverandøren af SkoleIntra har lanceret en nyopdateret App til ForældreIntra. Efter en introduktionsfase hen over foråret, er der nu lavet nye opdateringer af App'en. Det skulle gerne betyde mange fejlrettelser (på baggrund af feedback fra brugerne). Det layout man møder i App'en, er en forløber for det design der også bliver grundstammen i det kommende (gennemgribende) nye design af forældreintra, der er under opsejling (mere information så snart vi ved mere!)

Du kan se mere i videoen herunder:

Du kan læse meget mere om både App og mobilside på dette link:

QUICKLINKS
Den hurtige vej til de vigtigste nyheder på skolens hjemmeside.

Gå direkte til Korup skoles facebookside - Klik på billedet ovenfor

Ingen aktuelle nyheder